Delta på webinar: Hvordan bli mer robust i møte med arbeidsliv og studier

Delta på webinar: Hvordan bli mer robust i møte med arbeidsliv og studier

YS arrangerer onsdag den 28. februar, kl. 1700-1800, webinaret «Hvordan kan du bli mer robust i møte med studier og yrkeslivet?». Som medlem av Skolelederforbundet, som er et forbund i YS, kan du delta på seminaret og du kan også ta med venner og familiemedlemmer som ikke er organisert i et YS-forbund.

Webinaret er rettet mot unge voksne. Du lærer hvordan du kan bli mer robust i møte med studier, yrkeslivet og overgangen til dette. Stress, angst, prokrastinering (kronisk utsettelse av ting) og relasjonsutfordringer er noe vi alle kan stå i. Felles for disse temaene er gjerne underliggende utfordringer som vi skal dykke dypere i, i løpet av webinaret.

Webinaret holdes av Marcus Resch Ånestad som har mastergrad i klinisk- og helsepsykologi. Han er daglig leder i Nion, et selskap som jobber forebyggende med psykisk helse. Han har erfaring fra akuttpsykiatri, barnevern og rehabilitering, og har de seneste årene jobbet med flere forskjellige organisasjoner og fagforeninger, der han holder kurs, webinarer og workshops med formål om å gjøre folk mer robuste i møte med livets utfordringer.

Her kan du melde deg på webinaret.

 

 

Relaterte artikler

Innovative læringsmiljøer vinner frem i Danmark

Innovative læringsmiljøer har som mål å fremme læring, trivsel, motivasjon og kreativitet. Det skal forberede elevene på fremtidens arbeidsmarked og i økende grad sikre at skolen kan ta imot alle barn.

Nyheter | Fagartikler

Pekefinger eller støttespiller: Hva blir statsforvalterens rolle under den nye opplæringsloven?

Statsforvalteren har ansvar for å ivareta rettssikkerheten til blant annet elever i skolen. Når ny opplæringslov trer i kraft, vil det medføre noen endringer i statsforvalterens rolle, blant annet når det gjelder skolemiljøsaker, omtalt i kapittel 12 (tidligere kapittel 9A).

Nyheter

Har kunstig blitt naturlig?

På Vika videregående i Oslo er skoledagen preget av både kunstig og naturlig intelligens. Hva er erfaringen?

Nyheter | Fagartikler