Vi har gunstige forsikringer - og det er lett å bytteSkolelederforbundet tilbyr i samarbeid med YS og Gjensidige gunstige forsikringer til våre medlemmer.  Det er enkelt å bytte. 

Forsikringene omfatter nå nyhetene YS Inntektssikring og YS Hytteinnbo,  tillegg det øvrige YS-tilbudet, som omfatter innboforsikring, skadeforsikringer og flere typer personforsikringer. 

Enkelt å bytte

Forsikringene våre har gunstige priser. Det er og enkelt å skifte fra forsikringer som er knyttet til et annet fagforeningsmedlemsskap. Med en telefon til Gjensidige får du individuell veiledning omkring bytte av forsikringer, sammenligning med forsikringer du allerede har - og pristilbud. 

Ta kontakt i dag!

Er det usikkerhet omkring forsikringer som hindrer deg fra å bytte fagforening? Få svar på det du lurer på omkring Skolelederforbundets forsikringsordninger ved å ta kontakt med Gjensidige direkte på telefon 03100 og opplys at du er ute etter prisene som gjelder YS-medlemmer.  

Andre medlemsfordeler

Visste du at gunstige forsikringer ikke er de eneste fordelene du får som medlem? Rabatt på banktjenester, hotellovernattinger og drivstoff inngår også i porteføljen av medlemsfordeler. Her får du en full oversikt over alle medlemsfordelene du får som Skolelederforbundet- og YS-medlem. 

Har du flere spørsmål om medlemsfordelene våre, kan du kontakte administrasjonskoordinator i YS, Heidi Briskodden, på telefon 21 01 36 00/ 92 68 83 39 eller på e-post: heidi.briskodden@ys.no 

 
<< Forrige         10 av 12        Neste >>
 
 
 
 
 

Søk